Again.

 2010.08.11. 16:11

Újra itt. Elég rég írtam, de sok dolgom volt.

Lassan a szünet vége felé, van egy kis időm, hogy írjak. Az egész nyaram a német tanulásról, illetve a jogosítványról szól. A jogsi téren már kezdemlátni a fényt az alagút végén. De a német...borzalom. De muszáj megcsinálnom a nyelvvizsgát.

A nyaram nyaralás nélkül. Ami pozítivum viszont, hogy sokat voltam barátokkal:) Volt 4 nap amit kettesben töltöttem a legjobb barátnőmmel, egy családi házban:) Nah emberek, az volt az igazi élet:)

Érzelmek: Hát semmi. Igazából most a faszom ki van mindennel korszakomat élem. Ugyaniylen korszakom a 2008-as év elején volt. De lesz ez mégjobb is.

The Secret. A film, ami jobbá teszi az életed. Érdekes. Azt hiszem kipróbálom amiről beszélnek benne.Veszíteni nem veszítek vele.

Igyekszem írni.

Csóók

A bejegyzés trackback címe:

https://blueyes.blog.hu/api/trackback/id/tr642214875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása