Nyugis szombat.

 2010.01.03. 18:49

Mint ezelőtt írtam, Biannal kicsit összezörrentünk. Szar érzés volt nagyon.

Szombaton nem volt semmi dolgom este, ezért felmentem msn-re. Ott Bian egyből rám írt. Hál istennek mindent megbeszéltünk, és mentünk Buddhába együtt teázni. Ő is elmesélte, hogy milyen szilvesztere volt. Mondhatjuk emlékezetes marad számára. Miután a tea elfogyott, értünk jött Ginike, és együtt átmentünk Greenbe. Ott ilyen szokásos punny volt. Nah jó, most talán volt annyi különbség, hogy csócsóztam. De most sem ment jobban mint, szilveszterkor...Össze-vissza ökörködtünk meg nevettünk. Ez olyan pont jó szombat volt, egy bulis szilveszter után.

Abba a gondolatba meg beleőrülök, hogy holnap suli...  Újra a régi nyomott arcok, újra ugyanazok az órák. Minden ugyanaz lesz... Jó lenne már valami újdonság...Hiányzik valaki, vagy valami, aki/ami valami mást hoz elő belőlem, nem az unottságot...

A bejegyzés trackback címe:

https://blueyes.blog.hu/api/trackback/id/tr621642645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása