Túl válalnám magam?!

 2010.03.30. 20:15

Elég régen írtam... Talán azért, mert alig van időm mostanság. Elválaltam azt, hogy az iskolai diáknap főszervezője leszek, amivel nagyon sok időm elmegy, illetve sokat idegeskedem. Májusban érettségizem, április végén osztályozó vizsgám lesz. Lassan el kell kezdenem a jogosítványt, illetve nem ártana leraknom a német középfokú nyelvvizsgát... Azt hiszem, szar nyár elé nézek. Dolgozni nem hiszem, hogy eltudok menni, ergo nem elsz sok pénzem a nyáron... Ebből következik az, hogy nem mehetek Balaton Soundra.

Felmerült az is, hogy páran a nyáron lemenni Balatonra nyaralni. Jó lenne már úgy igazán pihenni. Már várom a pénteket. Végre elkezdődik a szünet:) Végre aludhatok nyugodtan, annyit lehetek a barátaimmal amennyit szeretnék:)

Nah most csak röviden, tömören ennyi, mert mennem kell tanulni...

csóóók.

A bejegyzés trackback címe:

https://blueyes.blog.hu/api/trackback/id/tr61882104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása